REYHANLI, SESSİZ DOSTLARA YUVA OLDU

REYHANLI, SESSİZ DOSTLARA YUVA OLDU

6 Şubat depremlerinin ardından binlerce vatandaşa yuva olan Reyhanlı, şimdi de sessiz dostlarımız olan sokak hayvanlarına yuva olmaya hazırlanıyor.

Her canlıya sevgi ve saygıyı esas alan yönetim tarzı ile Reyhanlılı vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu öncülüğünde yapımı tamamlanan geçici hayvan bakım evi ile sokaklarda başıboş hayvan bırakılmayacak. Bunun yanı sıra hazırlanan mezarlık bölümü ile hayvan leşlerinin sokaklarda kalması önlenerek çevre temizliğine katkı sağlanacak.

BAŞKAN HACIOĞLU’NDAN YİNE BİR İLK
Reyhanlı’yı hizmetlerle donatan Başkan Hacıoğlu, ilçede ve bölgede yine bir ilki başardı. Kısa süre içerisinde yapımı tamamlanarak faaliyete geçmesi beklenen barınak ile ilgili Reyhanlı Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Yapım aşamasında olan Reyhanlı Belediyesi geçici hayvan bakım evi 13 dönümlük arazi üzerine kurulu müşahede alanı, idari binası ve 2 adet deposu mevcuttur. Yaklaşık 300 kapasiteli olan hayvan barınağının içerisinde 2-4, 4-6 aylık küçük ırklar, dişi bölümü, erkek bölümü, tehlikeli ırklar, anne-yavru bölümü, ameliyathane ve 2 dönümlük mezarlık alanı bulunmaktadır. Yapımına devam edilen barınak en kısa sürede faaliyete geçecektir” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.