ŞAŞMAZ VE TEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ŞAŞMAZ VE TEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Hatay’ın köklü, saygın ve sevilen ailelerinden Hatayspor eski başkanlarından iş insanı Mehmet Şaşmaz ve Emine Şaşmaz’ın dünyalar güzeli kızları Melike ile Deprem şehitleri Nevin&Mahmut Tekin çiftinin yakışıklı oğulları Talu düzenlenen nişan ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

ardenia Kır Bahçesi ve Düğün Salonunda gerçekleşen nişan merasiminde konukların alkışları arasında salona giriş yapan Melike&Talu çifti ilk dansları ile herkesi büyülediler. Eğlencenin durmaksızın devam ettiği nişan merasiminde akraba ve sevenleri genç çifti bir an olsun pistte yalnız bırakmadılar. Melike&Talu çiftinin nişan yüzüklerini takan aile büyükleri genç çifte hayırlı olsun diyerek Allah tamamına erdirsin dileklerinde bulundular. Takı merasimi ve Aile bireyleri ile fotoğraf çekiminin sonrasında eğlencenin kaldığı yerden devam ettiği dillere destan nişan merasiminde genç çift ve sevenleri gönüllerince eğlendiler. Mutlulukları adeta gözlerinden okunan Melike&Talu çifti mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Melike Şaşmaz ve Talu Tekin çiftine nişan törenlerinin hayırlı olması temennilerimizi iletiyor ve iki cihan saadeti diliyoruz…

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.