SELİM TEVFİK ESKİOCAK ANADOLU LİSESİ HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

SELİM TEVFİK ESKİOCAK ANADOLU LİSESİ HALI SAHA AÇILIŞI YAPILDI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi halı saha açılışına katıldı. Türk Eğitim Vakfı Save The Chıldren tarafından yapılan halı sahanın açılış törenine Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, İlçe Gençlik Spor Müdürü Sedat Öntürk, Şube Müdürü İsa Alkan, Türk Eğitim Vakfı Chev de childırın temsilcileri Hayırseverler, Okul Müdürleri, Öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra açılışta bir konuşma yapan Müdür Kemal Gülistan” Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözünü hatırlatarak, bizlerinde amacı iyi ahlaklı, topluma faydalı, vatanını, bayrağını, milletini seven iyi insanlar yetiştirmektir.

Okulumuza Kazandırılan bu halı sahanın yapılmasına vesile olan başta Kaymakamımız Sayın Mesut Çoban’a, Save The Chıldren temsilcileri hayırseverlere, Okul Müdürüne ve katkın sağlayan herkese teşekkür ediyor, halı sahamızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Daha Sonra açılışı yapılan halı sahada Hatay Şampiyonu Selim Tevfik Eskiocak Anadolu Lisesi Kız Futbol Takımı Milli Eğitim Müdürümüz Kemal Gülistan’ın başlama vuruşu ile bir gösteri maçı yaptı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.