LOJİSTİKTE GÜNEYİN YILDIZI: “HATAY DOĞRU TAŞIMACILIK”

LOJİSTİKTE GÜNEYİN YILDIZI: “HATAY DOĞRU TAŞIMACILIK”

Hatay’ın başarılı ve saygın iş insanlarından Şaban Doğru’nun sahibi olduğu Hatay Doğru Taşımacılık Hatay’ın ardından İstanbul’da da şube açarak kesintisiz ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Antakya Köy Garajları civarında bulunan işletmesi ile yük taşımacılığında güneyin lojistik sektöründe 1 numarası olan Doğru Taşımacılık, işletmesini büyüterek İstanbul’daki şubesini de hizmete açtı. Ulusal arenada çalışmalarını sürdüren Şaban Doğru, Hataylı esnaf ve sanayicilerin ihtiyacı olan yük ve eşyaları Hatay’dan İstanbul’a, İstanbul’dan da Hatay’a sorunsuz şekilde taşımaya devam ediyor.

DOĞRU: İŞ İNSANLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Hatay Doğru Taşımacılık sahibi İş insanı Şaban Doğru, filolarına yeni bir TIR daha kattıklarını ve İstanbul’dan yola çıkan ilk yük TIR’ının Hatay’a ulaştığını belirtti. Doğru, çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hataylı esnaf ve sanayicilerimize daha kaliteli ve kesintisiz hizmet vermek amacıyla Hatay Doğru Taşımacılık ve Ticaret LTD. ŞTİ’ni kurduk. Antakya’da Haraparası Mahallesi Dağınık Evler Sk. Civelekzade Ebubekir Ağa Sitesi B Blok No: 2/J adresinde, İstanbul’da ise Başakşehir İkitelli Ziya Gökalp Mah. Akser Sok. No: 33 adresinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm Hataylı esnaflarımıza memnuniyetle hizmet vereceğiz” dedi.

Hatay Doğru Taşımacılık firmasına 0532 464 25 63, 0533 635 80 31 ve 0326 225 05 04-05 numaralı telefonlardan ulaşılabilir. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.