ŞENKÖYLÜ ÖĞRENCİLER GURURLU

12 Mart 1921 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli marşı olarak kabul edilmesi dolayısıyla bu yıl 98’inci yıldönümü kutlanan İstiklal Marşı ile ilgili Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” konulu düzenlenen yarışmada Şenköy Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri 3 dalda Yayladağı İlçe birincisi oldular.

ŞENKÖYLÜ ÖĞRENCİLER GURURLU

12 Mart 1921 yılında Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli marşı olarak kabul edilmesi dolayısıyla bu yıl 98’inci yıldönümü kutlanan İstiklal Marşı ile ilgili Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” konulu düzenlenen yarışmada Şenköy Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri 3 dalda Yayladağı İlçe birincisi oldular.Yayladağı Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda düzenlenen “İstiklal Marşı’nın Kabul Edilişinin 98. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” programına Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, Yayladağı Protokolü, Ak Parti Yayladağı Belediye Başkan Adayı Mustafa Sayın, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, okul idarecileri ile öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

KAYMAKAM YÜCE, ÖDÜLÜ VERDİ

Düzenlenen yarışmada Şenköy Anasınıfı öğrencilerinden Merve Harmancı, Şenköy İlkokulu öğrencilerinden Bekir Kulp ve Şenköy Ortaokulu öğrencilerinden Elif Kiradi birinci olarak Yayladağı İlçe birincisi oldular. Düzenlenen yarışmada birinci olan öğrencileri tebrik eden Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Yarışmada Şenköylü öğrencilerin gösterdiği performanstan dolayı teşekkür ederek bir konuşma gerçekleştiren Yayladağı Kaymakamı Ömer Faruk Yüce, “İstiklal Marşı milletimizin vatan ve İstiklal aşkıyla her türlü imkansızlığa rağmen büyük inançla yürütülen kurtuluş mücadelesinin vatan şairi Mehmet Akif  Ersoy tarafından mısralara dökülmüş ifadesidir. Milletimiz, sahip olduğu Milli birlik, beraberlik ve kardeşlik idealinin en güzel şekilde ifade eden İstiklal Marşımızı ilelebet muhafaza edecektir. İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 98. Yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan şairi Mehmet Akif  Ersoy’ u, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, yarışmada üstün başarı gösteren Şenköy Anasınıfı, ilkokulu ve ortaokulu öğrencilerimizi de tebrik ediyorum.” dedi.  HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.