HATAYSPOR’A CEZA VERİLDİ!

HATAYSPOR’A CEZA VERİLDİ!

Fenerbahçe maçında merdiven boşlukları boş bırakılmadığı için Hatayspor’a ceza geliyor.

Hatayspor kulübü, son Fenerbahçe iç saha maçında tribündeki merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle yönetmeliklere aykırı hareket edildiği gerekçesiyle ceza kuruluna sevk edildi.

TFF’nin konuyla ilgili kararı şöyle:

“ATAKAŞ HATAYSPOR Kulübü’nün 02.03.2024 tarihinde oynanan ATAKAŞ HATAYSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasındaki “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 4. maddesi uyarınca, “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca ve “usulsüz seyirci alınması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.”

Hatayspor-Fenerbahçe maçında tribünlerde 30 bin seyirci vardı ve bunların 26 bini Fenerbahçeli, 3-4 bini de Hatayspor’lu idi Fenerbahçe taraftarının yer aldığı tribündeki merdiven boşlukları boş bırakılmadı, zira fenerli taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü bütünüyle işgal ettiler, oralara kimse giremedi, Bu nedenle merdiven boşluklarını dolduran, boş bırakmayan yine Fenerbahçeli taraftar idi.. Hatayspor kulübünün bu gerçeği TFF’ye savunmasında bildirmesi gerekmez mi? Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.