SICAKLIK DÜŞÜYOR, SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR!

SICAKLIK DÜŞÜYOR, SAĞANAK YAĞIŞ GELİYOR!

METEOROLOJİDEN FERAHLATAN AÇIKLAMA!

Meteoroloji’nin son hava durumu tahmin raporuna göre, hava sıcaklıkları iç bölgelerde 3 ila 5 derece düşecek. Akdeniz’in batısı, Ege’nin iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz ile Doğu Karadeniz gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya ve Samsun’un doğusu, Osmaniye’nin batısı, Hatay’ın batı ilçeleri, Ordu, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

REKLAM ALANI

Hava sıcaklığı İç Anadolu, ve Karadeniz’in iç kesimlerinde 3 ila 5 derece azalırken, Trakya’da 4 ila 6 derece artacak. Diğer yerlerde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.