YAYLADAĞILILAR BAYRAKÇIOĞLU’NA EMANET

YAYLADAĞILILAR BAYRAKÇIOĞLU’NA EMANET

Bir süre önce atama kararnamesiyle Yayladağı Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Hatay’ın tanınmış ve sevilen sağlıkçılarından Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu göreve resmen başladı.

Hatay’da yıllarını vatandaşları sağlığına kavuşturmaya adayan ve bu uğurda mesai mevhumu dinlemeyen Bayrakçıoğlu’nun göreve başlaması Yayladağı’nda ve Bayrakçıoğlu’nun sevenleri tarafından sevinçle karşılandı. Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevini başarıyla yürüten, pandemi sürecinde gecesini gündüzüne katarak verdiği mücadele ile her kesimin takdirini kazanan Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, yıllarca eski adıyla Antakya Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yapmış, son 2 yılda ise Başhekim Yardımcılığına getirilmişti.

YAYLADAĞILILAR BAYRAKÇIOĞLU’NA TAM DESTEK VERİYOR

Dr. Mahmut Bayrakçıoğlu, yeni bir atama kararnamesi ile Yayladağı Devlet Hastanesi Başhekimi olmasının ardından yeni görevine resmen başladı. Yayladağılı vatandaşlar ve Hatay kamuoyu Bayrakçıoğlu’nun kısa sürede Yayladağı Devlet Hastanesi’ndeki eksikleri tamamlayarak halka tam kapasiteyle hizmet verir hale getireceğine inanıyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.