SİZİN GAZETENİZ HATAY MEŞ’ALE 7 YAŞINDA…

SİZİN GAZETENİZ HATAY MEŞ’ALE 7 YAŞINDA…

Kuruluş amacımız olan “Sadece Hatay” ilkesi doğrultusunda sağlam ve ilkeli gazetecilik hedefi ile çıktığımız yolda 7 yılı geride bıraktık.

6 Şubat deprem felaketini yaşamış bir şehrin basın yoluyla toparlanacağı bilinciyle yolumuza 7 yıldır aynı kararlılıkla devam ediyoruz. Basın meslek ilkelerine bağlı, tarafsız ve özgün haberciliği ile dikkat çeken yayıncılık anlayışına sahip olan sizin gazeteniz Hatay Meş’ale hem gazeteciler için bir okul, hem de yeniliklerin ve sektördeki gelişmelerin aynası olarak Hatay’a yön vermeye devam ediyor. Hiçbir kurumdan, belediyeden, şahıstan maddi çıkar beklentisi olmadan, yalnızca Hatay halkını doğru bilgilendirme amacı taşıyan gazetemiz, Hataylıların gözü, kulağı ve en önemlisi de vicdanı olmaya deva edecek. Bilgi birikimiyle ileri teknolojiyi birleştirerek, doğru ve güvenilir haber sunan Hatay Meş’ale Gazetesi; ilimizdeki gazetecilik ve haberciliğin gelişmesine katkı sağlayarak haberciliğinin önemli kaynaklarından biri olmayı başardı. Sizin desteklerinizle bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı ilke ve idealler ışığında imtiyaz sahibimiz Kazım Çaylı öncülüğünde doğru, dürüst ve ilkeli yayıncılığa devam edeceğiz.

7. yaşımız kutlu, ömrümüz Hatay kadar uzun olsun… Hatay MeşAle Gazetesi Yayın Ailesi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.