SOSYAL PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

SOSYAL PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı başkanlığında Dünyanın En Büyük İyileştirme Operasyonu’nda: Hatay konulu toplantı çerçevesinde kentte süren sosyal projeler değerlendirildi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı’nın eşi Esra Masatlı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Danışmanı Elif Nur Yaman Saçal, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile ilgili kurum ve kuruluşların yetkililerinin de katılımıyla “Yüreğimizdeki Işık, Kadın Kooperatiflerimiz, Engelli Sosyal Girişimcilik Merkezimiz ile Psikoloji ve Fizik Tedavi Merkezi Projeleri” hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda;  6 Şubat ve devamındaki depremlerde ağır yaralar aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yürütülen Dünyanın En Büyük İyileştirme Operasyonu’nda Hatay’ın yaralarını sarmak ve Hataylı vatandaşların iyi olma hâline destek sağlamak amacıyla Valilik uhdesinde yürütülen sosyal projeler ele alınarak Hatay ve ilçeler özelinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.