ERBAKAN HOCAMIZI UNUTTURMAYACAĞIZ

ERBAKAN HOCAMIZI UNUTTURMAYACAĞIZ

Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, 11. ölüm yıl dönümü dolayısıyla, Necmettin Erbakan’ın yaşamı, yaptıkları, hayat felsefesini anlatan gazete ekini çarşıda vatandaşlara dağıttı. Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik; teşkilat olarak Erbakan Hocanın 11. ölüm yıldönümü nedeniyle, halka, hocayı anlatan özel basım bir dergi dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirterek “Ülkemiz için, halkımız için, dünya için Erbakan hocamız gerçekten bir değerdi. Yaşanabilir bir dünya, yaşanabilir bir Türkiye için çok büyük mücadeleler verdi” dedi.

BU DERGİ BİRLİK MESAJI VERİYOR

Merhum liderleri Necmettin Erbakan’ın anısına ve hatırına hazırlanan dergiyi halkla buluşturduklarını ifade eden Çelik “Dağıtmış olduğumuz dergide Erbakan hocamızın hayatı, tüm yaşantısı boyunca verdiği mücadele anlatılıyor. Adil bir ekonomik yapısı nasıl olur, adil, insanca bir yaşam nasıl olur, onun örnekleri var burada. Eşitlik, kardeşlik, adalet nasıl olur, birlik ve beraberlik nasıl olur onun mücadelesini veriyor bu derginin içerisinde. Kardeşlik bizim için önemli, birlik bizim için önemli, çok seslilik bizim için önemli. Bu dergiyi halkımızla paylaşıyoruz. Erbakan hocamızı zaten tanıyorlar, unutmayacaklar, O’nu unutturmayacağız” diye konuştu.Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.