TBB’DEN ANTAKYA BELEDİYESİ’NE HİBE KAMYON

Türkiye Belediyeler Birliği kurumu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın girişimleri ve AK Parti Hatay Milletvekillerinin desteği ile 1 adet 2533D Model Ford Marka 12 m3 kapasiteli damperli kamyonu Antakya Belediyesi’ne hibe etti.

TBB’DEN ANTAKYA BELEDİYESİ’NE HİBE KAMYON

Türkiye Belediyeler Birliği kurumu Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın girişimleri ve AK Parti Hatay Milletvekillerinin desteği ile 1 adet 2533D Model Ford Marka 12 m3 kapasiteli damperli kamyonu Antakya Belediyesi’ne hibe etti.

Kamyonun teslim edilmesi ile birlikte AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri Antakya Belediyesi Makine İkmal Tesisini ziyaret etti. Makine İkmal Tesisinde yapılan hibe hakkında bilgilendirmede bulunan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz şu görüşlere yer verdi; “ Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti, en kısa sürede sunabilmek adına Ankara’da sık sık yapmış olduğumuz ziyaretler ve görüşmelerin neticelerini alıyoruz. Bu anlamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızla yapmış olduğumuz istişareler ve değerli milletvekillerimizin destekleri ile Türkiye Belediyeler Birliği tarafından bir adet iş makinesi hibesini araç filomuza dahil etmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki günler içerisinde de yeni bir araç daha yine bakanlığımızın destekleri ile filomuza katılacak inşallah. Bizler değerli milletvekillerimizin, teşkilatımızın, meclis üyelerimizin yüzünü ekibimizle birlikte kara çıkarmayacağız inşallah, desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik konuşmasında; “ El birliği ile çalışmaya devam edeceğiz. Yeni aracımız şehrimize ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. Elbette ki bu yetmez devamını da parkurumuza kazandırırız inşallah.” dedi. Başkan Yılmaz hibe edilen aracın ardından, Gönül Belediyeciliği çatısı altında hayata geçirdiği Mobil Çorba İkram aracını da heyete tanıttı. Başkan Yılmaz araçla ilgili konuşmasında; “ Gönül Belediyeciliği diyorduk, bunun çatısı altında gariban çocuklara, öğrencilere, hasta yakınlarına, esnafa ücretsiz sabah çorbası ikram etmek amacıyla Mobil Çorba İkram aracımızı hizmete sunduk. Çorba Evi bünyesinde her gün ortalama aynı kişiler çorba ikramımızdan yararlanıyordu. Bu şekilde hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürmekle beraber daha çok vatandaşımıza hizmet sunar hale geldik.” dedi. AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gönül belediyeciliği kapsamında hayata geçirdiği Mobil Çorba İkram Aracı’nın çok güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek sosyal devlet anlayışına uygun bir hizmet sunduğu için teşekkürlerini iletti. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.