TEBRİKLER HATAYSPOR, TEBRİKLER ÖZHAN PULAT

TEBRİKLER HATAYSPOR, TEBRİKLER ÖZHAN PULAT

Sezon boyunca çeşitli zorluklarla mücadele eden Hatayspor, pes etmedi ve ligin son haftasında kazanarak kümede kaldı. Kümeden düşen son takım Trabzonspor’a 4-2 yenilen Ankaragücü olurken, Konya’yı 3-1’le geçen Galatasaray şampiyon oldu

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun son haftasında Mersin’de Çaykur Rizespor’u konuk etti. Hatay’dan binlerce taraftarın akın akın gelip doldurduğu tribünlerin desteğiyle maça çok iyi başlayan Bordo-Beyazlılar 4’üncü dakikada Dele Bashiru’nun golüyle öne geçti. Maçın ilk yarısı Hatayspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
Rakibi karşısında çok sayıda net fırsat bulan Hatay ekibi 57’de Carlos Strandberg’in harika kafa golüyle iyice rahatladı ve kalan sürede kontrollü bir oyu ortaya koydu.
Maçı 2-0 kazanan Hatayspor, Trabzonspor’un Ankaragücü’nü 4-2 yenmesiyle birlikte kümede kalmayı başardı. Hatayspor’un rakiplerinden Konyaspor ise ligi şampiyon tamamlayan Galatasaray’a 3-1 yenildi ancak Ankaragücü’nün yenilmesi, Konya’yı da ligde tuttu.
Bu sonuçların ardından Hatayspor sezonu 41 puanla 15’inci sırada tamamladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte teknik ve ekip futbolcular kümede kalma coşkusunu taraftarlarıyla birlikte yaşadı.Şehrimizi Süper Lig’de temsil etmeye devam edecek olan takımımızı yürekten kutluyoruz. Tebrikler Hatayspor! Metin DİNGİL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.