BAŞKAN DELİ ÜLKÜ KARDEŞLİĞİNİ PEKİŞTİRDİ

BAŞKAN DELİ ÜLKÜ KARDEŞLİĞİNİ PEKİŞTİRDİ

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, MHP Kumlu İlçe Başkanı Hüseyin Cafoğlu ve beraberindeki heyet Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ve MHP İl Başkanı M. Fevzi Altay’ı ziyaret etti.

Kumlu ve Belen’in ülkücü dava temsilcilerinin buluşmasına kardeşlik mesajları damga vurdu. Ziyarette meclis üyeleri Menderes Eker, Mehmet Geçen ve Mehmet Nuri Batmaz da yer alırken, iki MHP’li belediyenin de başarılarından söz edildi. Önümüzdeki dönem aynı başarıyı sürdürmek için projeler masaya yatırılırken, Başkan Deli, misafirperverliğinden dolayı Başkan İbrahim Gül’e teşekkür etti. 

İKİNCİ ZİYARET İL BAŞKANI ALTAY’A 

Başkan Deli ve beraberindeki heyet, ikinci ziyaretini MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay’a gerçekleştirdi. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette Kumlu’daki başarının önümüzdeki dönemde de tekrarlanması için yapılacak çalışmalar değerlendirildi. Başkan Deli, ziyaretlerini hatıra fotoğrafı çekimi ile noktaladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.