TECİMEN İLE ANTAKYA’DA EĞİTİMDE DUR DURAK YOK 

TECİMEN İLE ANTAKYA’DA EĞİTİMDE DUR DURAK YOK 

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Antakya’da eğitimin dur durak demeden kesintisiz devam etmesi için çalışmalarını sürdürüyor. 

Her biri alanında uzman kurmayları ile 95 mahallenin yanı sıra konteyner okullardaki eğitimin kesintisiz olarak devamı için tüm eksiklerin tamamlanması için gerek il müdürlüğü, gerekse de bakanlık nezdindeki desteklerden fazlasıyla faydalanıyor. Okulları tek tek gezen Tecimen, okul yönetimleri ve eğitimcilerle toplantıları da ihmal etmiyor. Tecimen, bu kapsamda okulların eksiklerinin yerinde tespitini sağlayarak eksiklerin hızla giderilmesini sağlıyor. 

HATAYLI ÖĞRENCİLERİN EKSİĞİ OLMAYACAK

Devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği Hatay’da eğitim camiasının da eksiğinin kalmaması için güçlü bir ekiple yoluna devam eden Tecimen, 7/24 esasıyla eğitim camiasından gelen taleplerin anında karşılanmasını sağlıyor. Öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetler ile eğitimdeki aşamaları da yerinde gören Tecimen, kentteki öğrencilerin eksiğinin kalmaması için yoğun tempo çalışıyor.

KURUM PERSONELLERİNİ UNUTMADI

Müdür Tecimen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kurumda çalışan kadın personellere çiçek takdim etti. Tüm kadınların gününü kutlayan Tecimen, kadınların ana, yar, arkadaş ve kardeş olduklarını hatırlatan Tecimen, her daim kadınların yanında yer aldığını belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı kadın personeller duyarlı davranışı dolayısıyla Müdür Tecimen’e teşekkür ettiler.   

DENEYİMLİ KADRO TECİMEN’İ ARATMIYOR

Müdür Ahmet Tecimen’in deneyimli yardımcıları, kent genelindeki ziyaretlerinde okul yönetimlerine gösterdikleri ilgi ve alaka ile Müdür Tecimen’i aratmıyor. Son olarak Antakya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yalçın Balcı, Mehmet Öztürk ve Defne İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İsa Alkan ile Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyarette bulundu. Okulların eksikleriyle yakından ilgilenen müdür heyeti, Tecimen’in yolundan giderek okullardaki eksiklerin tamamlanmasını sağladılar. 

Tecimen, uzman kadrosu ile 95 mahallede eğitimden gelen tüm taleplere yetişmek için yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.