İYİ PARTİ HEYETİNDEN ATSO’YA ZİYARET

İYİ PARTİ HEYETİNDEN ATSO’YA ZİYARET

İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Nusret Cömert, İYİ Parti Antakya Belediyesi Başkan Adayı Ferhat Küçükler ve beraberindeki heyet Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

İYİ Parti heyetini ATSO’nun efsane başkanlarından Hikmet Çinçin’in de aralarında olduğu Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar Şahutoğlu ve ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu ağırladı. Çinçin, İYİ Parti heyeti ile seçim gündemi ve Hatay’ın yeniden ayağa kalkma çalışmaları özelinde değerlendirmelerde bulundu.

KÜÇÜKLER: ANTAKYA “İYİ” OLACAK

Ziyarette değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Antakya Belediyesi Başkan Adayı Ferhat Küçükler, “Antakya’mıza değer katacak çalışmalara imza atacağız. Belediye olarak çok önemli projelerimizi de yakın süreçte halkımızla paylaşacağız. Onların destekleri bizim için çok önemli. Hepsine ulaşacağız. Tek tek insanlarımız ile sohbet edip dertlerini dinleyeceğiz. Çözümlerimizi aktarıyoruz. İnanıyorum ki Antakya ve Hatay İYİ olacak” ifadelerini kullandı. 

Çinçin, İYİ Parti heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek 31 Mart seçimlerinde başarı diledi.

İYİ PARTİ ANTAKYA MECLİS ÜYESİ ADAYLARI BELLİ OLDU

İYİ Parti Antakya Belediyesi meclis üyesi adayları belli oldu. 31 Mart Mahalli İdareler genel Seçiminde Antakya Belediye Başkanlığı adaylığına Dr. Ferhat Küçükler’i aday gösteren İYİ Parti, Yüksek Seçim Kuruluna meclis üye aday listesini teslim etti.

ANTAKYA BELEDİYESİ MECLİS ÜYESİ ADAYLARI

Mehmet Selçuk Coşar, Ali Kurt, Hüseyin Eraslan, Celal Nihadioğlu, Suphi Bayır, Ali Yiter,  Bulut Aydın, Ali Çiçek, Mehmet Sabrı Umarlar, Mehmet Hanifi Bulut, Mehmet Emin Şerifoğlu, Onur Yoğurtçuoğlu, Hatice Elif Çinçin, İrfan Eraslan,  Tarık Yıldırım, Sinan Zahitoğlu, Kübra Asım, Fikret Akkaya, Orhan Kuday, Ali Gören, Kürşat Şenol, Mehmet Erdoğan, Barış Atasoy, Uğur İşlek, Muhammed Çirkin, Muhammed Emin Temizkan, Şükran Kurkmaz, Ali Can Bükel, Cemal Konuşkan, Serenay Aygün, Ozan Hatay, İmren Kaplan, Ahmet Çete

KONTENJAN:

Ahmet Mithat Kuseyrioğlu, Müzeyyen Berberoğlu, Mehmet Kemal Bozkurt, Metin Güney. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.