TECİMEN, OKUL İNŞAATLARINI YERİNDE İNCELEDİ

TECİMEN, OKUL İNŞAATLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve Şube Müdürü Mehmet Öztürk, Antakya’da güçlendirme kapsamına alınan ve yeni inşa edilen okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaret edilen okullar arasında, depreme karşı dayanıklılığının artırılması için güçlendirme çalışmalarının sürdüğü ve modern eğitim koşullarına uygun şekilde yeniden inşa edilen eğitim kurumları yer alıyor. Ahmet Tecimen ve Mehmet Öztürk, bu okullarda yürütülen çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TECİMEN: OKULLARIN GÜÇLENDİRİLMESİNİ ÖNEMSİYORUZ

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, yapılan ziyaretlerde, okul binalarının fiziki şartlarının eğitim-öğretim faaliyetlerinin kalitesine doğrudan etkisi olduğunu vurguladı. Tecimen, “Çocuklarımızın güvenli ve modern eğitim ortamlarında öğrenim görmesi önceliğimizdir. Bu kapsamda, okul binalarının güçlendirilmesi ve yenilenmesi çalışmaları büyük önem taşımaktadır” dedi. Şube Müdürü Mehmet Öztürk ise yapılan çalışmaların, sadece fiziki iyileştirmelerle sınırlı kalmadığını, aynı zamanda teknolojik altyapının da güçlendirildiğini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.