SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE SAHADA

SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE SAHADA

Saadet Partisi Altınözü Teşkilatı seçimler öncesinde saha çalışmalarını artırdı. İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Altınözü sorumlusu Mahmut Şan, İlçe Başkanı İsmet Karagön öncülüğündeki çalışmalar oldukça verimli geçiyor.

Saadet Partisi Altınözü Teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor. İl Yönetim kurulu ve ilçe sorumlusu Mahmut Şan ve İlçe Başkanı İsmet Karagön’ün önderliğinde ziyaretlerde partinin hedefleri ve çalışmaları anlatılarak destek isteniyor. ‘Saadet Her Mahallede’ sloganıyla devam eden çalışmalarda dün Toprakhisar Mahallesine gidildi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karagön, “Önümüzdeki genel seçimler için gece gündüz demeden şimdiden sahaya indik. Tüm mahallere ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Altınözü’nde tekrar 1990 yıllar olduğu gibi Milli Görüş’ün  anlayışı ile efsane hizmetleri yapmaya geliyoruz” dedi.

SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ’NDE İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ

Başkan İsmet Karagön şöyle devam etti: “Son günlerde, kapsayıcı siyaseti ve birleştirici üslubuyla, siyasette özlenen bir tavrı sergileyen Saadet Partimiz herkesin ilgi odağı haline gelmiştir. Bu ilgi, aslında Milli Görüş Partileri’nin tamamında görülmüş gerek genel siyasette gerekse yerel siyasette hafızalarda tazeliğini korumaya devam ediyor. “Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.