TECİMEN’İN CANSUYU VERDİĞİ ÇİÇEKLER AÇTI

TECİMEN’İN CANSUYU VERDİĞİ ÇİÇEKLER AÇTI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’in deprem kenti Antakya’da binbir zorluk içinde imkan yaratarak eğitimin devamını sağladığı ortamda yetişen öğrenciler başarı hikayesi yazmaya devam ediyor.

Müdür Tecimen, 2023-2024 Eğitim-Öğretim sezonunun sorunsuz geçmesi adına yoğun mücadele verdi. Tecimen’in çabası sınav sonuçlarına da yansıdı. Müdür Tecimen’in öğrenci ve öğretmenin bulunduğu her ortamı eğitim yuvasına çevirme gayretinin sonucunda Doğanköy Ortaokulu öğrencisi Cemaleddin Görür, LGS sınavında 495 puan ile Antakya İlçemizde 1. olarak İstanbul Kabataş Erkek Lisesini kazandı.

MÜDÜR TECİMEN BAŞARILI ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

REKLAM ALANI

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, LGS sınavında 495 puan ile Antakya’da 1. olarak İstanbul Kabataş Erkek Lisesini kazanan, Doğanköy Ortaokulu öğrencisi Cemaleddin Görür’ü başarısından dolayı tebrik ederek, hediye takdim etti. Öğrencinin başarısıyla örnek olduğunu kaydeden Tecimen, eğitim hayatında öğrenciye başarı diledi. Yeni dönemde de öğrencilere başarı için tüm imkanların sunulacağını belirten Tecimen, eğitim öğretim döneminin sorunsuz geçmesi için çalışmaları gayretle sürdüreceklerinin de altını çizdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.