TEKSÖZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN BAŞKENTTE

TEKSÖZ, ESNAFIN SORUNLARI İÇİN BAŞKENTTE

Hatay esnafının abisi olan ve esnafların sorunlarının çözümü için gecesini gündüzüne katan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay esnafının sorunlarının çözümü için başkente gitti.Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Başkanı Bendevi Palandöken ile görüşen Teksöz, Hatay esnaflarının acil çözüm bekleyen problemleri için isteklerini iletti. Palandöken de Hatay esnaflarının sorunları için istişare ettiği Teksöz’e yakın ilgi göstererek çözüm için girişimlerde bulunacağını ifade etti.

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN HATAY ESNAFINA MÜJDE

Hatay esnaflarına başkent Ankara’dan müjdeler veren Başkan Teksöz, esnafların acil çözüm bekleyen sorunlarını ilettiğini belirtti. Suriye krizi ve pandeminin iyice yıprattığı Hatay esnafına nefes aldıracak projeler için başkentte olduğunu kaydeden Teksöz; “TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e Esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını talep ve isteklerini arz ettim. Her zamanki gibi yakın samimî, dostane yaklaşımından büyük çaba ve gayretlerinden dolayı sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.