BAŞKAN YILMAZ, MESAİ ARKADAŞINI DUALARLA UĞURLADI

BAŞKAN YILMAZ, MESAİ ARKADAŞINI DUALARLA UĞURLADI

Antakya’nın her geçen gün daha da güzelleşmesi için gece gündüz demeden çalışan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, hayatını kaybeden mesai arkadaşını dualarla uğurladı.

Dün sabah saatlerinde meydana gelen feci trafik kazasında Antakya Belediyesi Temizlik İşleri personeli Mustafa Kahraman hayatını kaybetti. 5 çocuk babası olan Kahraman’ın vefatı ailesinin ardından en çok çalıştığı kurumu ayakta tutmaya çalışan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı üzdü. Deprem felaketinde çok sayıda personelini kaybeden Başkan Yılmaz, tüm zorluklara rağmen belediye bünyesindeki personelleri ile Antakya’yı ayağa kaldırma mücadelesi veriyor. Bu uğurda bir arkadaşını daha kaybeden Başkan Yılmaz, acı haberle adeta yıkıldı.

BAŞKAN YILMAZ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Hayatını kaybeden mesai arkadaşının ardından taziye mesajı yayınlayan Başkan İzzettin Yılmaz üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi; “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan mesai arkadaşımız Mehmet Kahraman evladımızı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Mehmet evladımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Aracın çöp kamyonuna çarpması sonucu hayatını kaybeden Kahraman için mesai arkadaşları da gözyaşı döktü. Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.