TEKSÖZ, PALANDÖKEN’İ KUTLADI

TEKSÖZ, PALANDÖKEN’İ KUTLADI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, göreve yeniden seçilerek güven tazeleyen T.Bakkallar ve bayiler Federasyonu Genel başkanı Bendevi Palandöken’i kutladı.

TEKSÖZ: ALLAH HAYIRLI HİZMETLER YAPMAYI NASİP ETSİN

Teksöz’ün yöneticisi olduğu TESK’in başkanlığına seçilen Palandöken’i kutladı. Başkan Teksöz yayınladığı mesajda; “T.Bakkallar ve bayiler Federasyonu Genel başkanlığı seçimlerinde Sn.Bendevi Palandöken yeniden güven tazeledi.

Hatay’ı temsilen Hatay Bakkallar ve Bayiler odası başkanımız kardeşim Sn.M.Sabit Teksöz Yönetim kurulunda yer aldı. Hatay’daki oda başkanlarımıza Yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürler. Genel kurula Katılarak katkı sağlayan Onursal başkanımız sayın İzzettin Yılmaz ağabeyime ve Hatay’ımızı onurlandıran Genel Başkanımız sayın Bendevi Palandöken ağabeyimize sonsuz teşekkürler. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.