DEFNE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen yerel seçimlere az bir zaman kala gece gündüz demeden hem büyükşehir belediyesi için hem de Defne için çalışmalarını sürdürüyor.

DEFNE İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen yerel seçimlere az bir zaman kala gece gündüz demeden hem büyükşehir belediyesi için hem de Defne için çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği günden bu yana tüm zamanını AK davası için harcayan Kenan Türkmen “31 Mart’a kadar uyumak Haram” diyerek tüm teşkilatı görevini yapmaya çağırdı.Kenan Türkmen çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken hem Defne teşkilatını canlı tutuyor, hem de AK Gençlerle birlikte seçime hazırlıklarını sürdürüyor.

AK Parti Defne İlçe Başkanı Kenan Türkmen “31 Marta Kadar Uyumak Haram. Antakya İlçe Başkanlığımız Gece Geç Saatlere Kadar Çalışmalarını Sürdürüyor.Durmak,Duraksamak,Yorulmak Bize Haram Olsun.” Paylaşımı yaparak seçimde zaferle çıkacağına inandığını söyledi.

UYUMAK HARAM

31 Mart’a kadar uyumak haram diyerek Cumhur İttifakı’nın önemini vurgulayan Kenan Türkmen çalışmasıyla da bütün takdirleri topluyor. Türkmen sosyal medya hesaplarında paylaşımlarını yaparken, mahalle ziyaretleri ve mitinglerinde de AK Partili vekillerle birlikte meydanlara inerek halka buluşmaya devam ediyor. Defne’de kayda değer hizmetleri bulunan Kenan Türkmen’in AK Parti oylarının yükselmesinde de etkili olması bekleniyor.HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.