TEMİZ ARSUZ İÇİN

TEMİZ ARSUZ İÇİN

CHP Arsuz Gençlik Kolları, çevre bilincini oluşturmak ve çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Karaağaç Sultanköy Sitesi civarında çöp topladı.

CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Erkan Devrim ve gençlik kolları ilçe yöneticileri İlker Ünlü, Bedir Uslu, Mehmet Ali Bilir, Mehmet Ali Sürmeli, Gözde Taş, Ezgi Porazan, Gizem Karadeniz ve Ali Emek’in katıldığı etkinlikte, vatandaşları da duyarlı olmaya davet eden gençler, topladıkları atıkları çöp poşetlerine doldurarak, katı atık merkezine gönderdi. Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için herkesin çevreye karşı daha duyarlı olması gerektiğini söyleyen CHP Arsuz Gençlik Kolları Başkanı Erkan Devrim, yerel yönetimlerin yanı sıra bireysel olarak da çevreyi temizlemek ve korumak için çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kendisi ile birlikte çöp toplayan gençlere duyarlılıklarından dolayı ayrıca teşekkür eden Devrim, “Herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirse, temiz bir çevrenin keyfini hep birlikte yaşarız” mesajı verdi.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.