POLİS VATANDAŞI ‘DOLANDIRICALARA’ KARŞI UYARDI!

POLİS VATANDAŞI ‘DOLANDIRICALARA’ KARŞI UYARDI!

Hatay’ın İskenderun İlçe Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler şehir genelinde vatandaşla esnafı sözlü ve broşürle telefon dolandırıcılığı ile kadına şiddet önlemleri konusunda bilgilendirdi.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri cep telefonuyla çeşitli yöntemler kullanan dolandırıcılık olaylarının son zamanlarda artması üzerine harekete geçti. Emniyet ekipleri şehir merkezinin farklı noktalarında, camiler girişlerinde, cadde ve sokaklarda vatandaşlara uyarılarda bulundu.
Çarşı merkezinde esnaflara ve vatandaşlara el broşürleri dağıtan İskenderun Polisi hem sözlü bilgilendirme yaptı, hem de esnafa bilgilendirme ve camlarına asmak için broşür verdi. Genç kızları, kadın sürücülerini, kadına şiddet konusunda da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün cep telefonu uygulaması KADES’i telefonlarına indirmelerini öneren polis memurları, her geçen gün yöntemler geliştiren dolandırıcılara karşı da yapılması gerekenler detayları anlattılar.
Bu çalışmalardan, uyarılarından dolayı polislere teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar da bu tür uygulamaların yararlı olduğunu, bilgilendirme konusunda emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.