Temizlik İşleri Ekipleri Her Zaman Sahada

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri çöp konteynerleri boyama
bakım ve ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte edip vatandaşın sağlığını koruyor.

Temizlik İşleri Ekipleri Her Zaman Sahada

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri çöp konteynerleri boyama bakım ve ilaçlı köpükleme sistemi ile dezenfekte etmeye devam ediyor. Temiz çevre temiz Antakya parolası ile hareket eden temizlik işleri müdürlüğü ekipleri kent genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Antakya belediyesi temizlik işleri müdürü Mustafa Şener; “Çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini belirterek halk sağlığını korumak amacıyla çöp konteynerleri bakım onarım ve hijyen açışından ilaçlama çalışmaları sürüyor” dedi.
ÇEVREYE ÖNEM VERİYORUZ
Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener “ Amacımız halkımıza hijyenik ortam sağlamak. Sokak ve çöp konteynerlerinin kokmasını önlemek, vatandaşlarımızın daha temiz çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla ekiplerimiz konteynerleri yıkadı, ilaçladı ve boyadı. Bu sayede vatandaşlarımız hem çöp konteynerlerinin yayabileceği bakteri tehlikesinden korunmuş oluyor. Bütün çalışmalarımız daha temiz bir Antakya içindir” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.