YAYLADAĞI’MIZI BÖLGENİN YILDIZI YAPACAĞIZ

YAYLADAĞI’MIZI BÖLGENİN YILDIZI YAPACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, eserlerle ilmek ilmek işlediği Yayladağı’nda vatandaşların desteği ile 31 Mart’ta yine tarih yazacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı bileşenleri ile Yayladağı’nda sıkılmadık el, girilmedik ev kalmayana dek ziyaretlerini sürdüren Başkan Yalçın, 3 yılda yapılan hizmetlerin daha fazlasını ilçeye kazandırmak için vatandaşlardan destek istedi. Kent merkezinde çalışmalarını sürdüren esnafları tek tek dolaşarak sohbet eden Başkan Yalçın, ardından ilçe seçim ofisinde mahallelerden gelen vatandaşlarla kucaklaştı.

YAYLADAĞILILARDAN BAŞKAN YALÇIN’A DESTEK SÖZÜ

Yayladağı’na geride kalan 3 yılda çok sayıda eser kazandırdıklarını, ancak bununla yetinmeyeceklerini ifade eden Başkan Yalçın, Cumhur İttifakı Seçim Ofisinde  Bozlu ve Güveççi mahallelerimizden iştirak eden vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hemen ardından AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatımız, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Üyelerimiz ve Ülkü Ocakları Gençlerimiz ile birlikte; İlçe Merkezimizde değerli esnaflarımızla bir araya geldik. Yayladağı için yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. 

HBB’Yİ DE AK BELEDİYECİLİK KERVANINA KATACAĞIZ

Yalçın konuşmasının devamında; “Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de AK belediyecilik ile taçlandırarak ilçemizde hizmet koordinasyonu sağlayacak, kısa sürede mahallelerimizin sorunlarını çözeceğiz. Bu sebeple tüm vatandaşlarımızdan Yayladağı Belediye Başkanlığı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde tam destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.