EVDE KAL, MÜCADELEYE KATKI VER

EVDE KAL, MÜCADELEYE KATKI VER

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay’da artan koronavirüs vakalarıyla mücadele kapsamında vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Yeloğlu, vatandaşlara evde kal, korona ile mücadeleye katkı ver diyerek vatandaşların kendi izolasyonlarını kendileri sağlamaları gerektiğini ifade etti.

Salgının hız kaybetmediğine dikkati çeken Yeloğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Hepimiz çok daha dikkatli olmalıyız. Yaşlılarımızı incitmeden ve kırmadan uyaralım, kurallara birlikte uyalım. Evde kal ve mücadeleye katkı ver. Başka yol yok. Birlikte başaracağız. Bana bir şey olmaz, ben gencim, sağlıklıyım, evde sıkıldık, dışarı çıkalım, herkes evinde, biz çıkabiliriz diyenler, kendilerine ve çevrelerindeki insanlara en büyük zararı verebilirler. Tedbir, tercih değil, zarurettir. İhmalin bedeli ağırdır.

Hükümetimiz çok önceden aldığı önlemler ile bu krize karşı hazırlıklı olduğumuzu gösterdi. Devletimizin aldığı önlemler çok kıymetli. Bundan sonrası bize kalıyor. Bu bilincin Hatay’da yaygınlaşması için il teşkilatı olarak ta tüm uyarılarımızı yapmaya devam ediyoruz. Bu noktada tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra STK’larımızın mobilize olması ve tüm Hataylı hemşehrilerimizin duyarlı olması gerekiyor” dedi.

YAŞLI, GENÇ KİM OLURSAK OLALIM EVDE KALALIM

Başkan Yeloğlu, açıklamasının devamında, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ve yakın takibi ile tüm bakanlıklarımızın etkin ve aktif tutumu, milletçe sergilenen dayanışma ve sağlık çalışanlarının özverisi sayesinde ülkemiz çok iyi bir konumdadır. Hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımız, ilimizde de Valimiz, İl Sağlık Müdürümüz ve tüm sağlık personellerimiz tüm güçleriyle ve özveriyle çalışıyor. Sağlık görevlilerimiz canla başla bizler için iş başında, herkes de üzerine düşeni yaparsa, Allah’ın da izniyle bu zorlukları aşacağız. Ama şunu da asla aklımızdan çıkarmayalım, yaşlı, genç, çocuk her kim olursa olsun, zaruri değil ise lütfen evlerinde otursun. Allah’ın izniyle bu sancılı süreci atlatacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.