MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN AYAKKABICI ESNAFA DESTEK

MİLLETVEKİLİ YAYMAN’DAN AYAKKABICI ESNAFA DESTEK

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yakın zamanda ziyarette bulunarak sorunlarını dinlediği ayakkabıcı esnafa destek olacağını açıkladı.

Her daim esnafın yanında yer alan ve ticaretin devamı için esnaflardan gelen talepleri derhal çözüme kavuşturması ile bilinen Milletvekili Yayman, Reyhanlı’da bulunan Küçük Sanayi Sitesi’ndeki ayakkabıcı esnafların yollarının kış gelmeden asfaltlanacağı sözünü verdi. Antakya Ayakkabıcılar Küçük sanayi sitesinin bitmesi için de gayret gösterdiklerini kaydeden Yayman, Hatay’da üretime, istihdama ve ekonomiye büyük destek veren ana mesleklerden olan ayakkabıcılık mesleğini ve meslek mensuplarını koruyacaklarını kaydetti. Reyhanlı ziyareti kapsamında ayakkabıcı ustası İbrahim Keleş’in işletmesini ziyaret eden Milletvekili Yayman’a Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Reyhanlı ilçe Başkanı Mehmet Yumuşak ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

BAŞKAN AYDIN’DAN MİLLETVEKİLİ YAYMAN’A TEŞEKKÜR

Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın, Reyhanlı’daki ayakkabıcı esnafa gösterdiği nezaket ve sorunlara yönelik çözümcü yaklaşımı dolayısıyla Milletvekili Yayman’a teşekkür etti.

Başkan Aydın mesajında; “AK Parti Milletvekilimiz Hüseyin Yayman, Reyhanlı Küçük Sanayi Sitesinde Ayakkabıcı esnafımızı ziyarette bulundular. Hüseyin Yayman vekilimiz sorunlarımızı dinleyip Her zaman Ayakkabıcı esnafının yanında olduğunu ifade ederek Sanayi sitesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Rutin olarak takipte bulunacağını bizleri toz ve topraktan bir an önce kurtarıp kış gelmeden asfaltlama yapılacağının sözünü verdi. İbrahim Keleş, ustamızın iş yerini ziyaret ederek Hatay’da Ayakkabı sektörümüzün bir kez daha önemli olduğunu ekonomi ve istihdama ciddi katkı sağladığını ifade eden Vekilimiz bir an önce Antakya Ayakkabıcılar Küçük sanayi sitemizin bitmesi için gayret gösterip kendi öz yerlerimize dönmemizi sağlayacaklarını söyledi. Milletvekilimiz Hüseyin Yayman’a bizlere ve sektörümüze göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şahsım ve esnafımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN TUTAR DA MİLLETVEKİLİ YAYMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin YAYMAN dur durak bilmeden, yorulmadan Memleket aşkıyla yapmış olduğu hizmetlerin bir yenisine daha imza attı. Teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.