TGC HATAY TEMSİLCİSİ MİTHAT KALAYCIOĞLU, TALİHSİZ KAZA SONUCU YARALANDI

TGC HATAY TEMSİLCİSİ MİTHAT KALAYCIOĞLU, TALİHSİZ KAZA SONUCU YARALANDI

Gazetemiz imtiyaz sahibi gazeteci Kazım Çaylı, talihsiz bir kaza geçiren meslek büyüğü Mithat Kalaycıoğlu’na geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Kendisi için yerinin çok ayrı olduğunu belirttiği Kalaycıoğlu’nun geçirdiği kazanın kendisini derinden üzdüğünü belirten Çaylı taburcu olan Kalaycıoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerini de iletti. Gazetecilik mesleğini kendisine sevdiren, her daim başının üzerinde yeri olduğunu belirttiği Kalaycıoğlu’nun acısını paylaştığını ifade eden Çaylı, usta gazeteci Mithat Kalaycıoğlu’na yönelik yayınladığı geçmiş olsun mesajında şu ifadelere yer verdi; “Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Hatay Temsilcisi, Hatay Mahalli Haber Web Sitesi’nin imtiyaz sahibi ve Halkbilimcisi değerli büyüğüm Mithat Kalaycıoğlu, geçirdiği talihsiz kaza sonucu yaralanması üzerine kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi. Hatay basınının duayen ismi Mithat Kalaycıoğlu üstadımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Benim için yeri daima çok farklı olan sayın Kalaycıoğlu’nun acısını paylaşıyor, kendisine ve ailesine en kalbi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.