KANATLI: SÖNMEZ’E DESTEĞİMİZ TAM

KANATLI: SÖNMEZ’E DESTEĞİMİZ TAM

Hatay Oto Galericiler Toplu İşyeri Kooperatif Başkanı Şükrü Kanatlı, General Şükrü Kanatlı Mahallesine Aday Olan Hüseyin Sönmez’e Tam Destek Verdi

Antakya General Şükrü Kanatlı mahallesinin yetiştirdiği nadide insanlardan S.S. Hatay Merkez Oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Şükrü Kanatlı ile Muhtar adayı Hüseyin Sönmez 31 Mart yerel seçimleri öncesi bir araya geldiler.
İş dünyasının sevilen ismi olmasının yanında yaşanan büyük yıkıma rağmen S.S. Hatay Merkez oto Galericiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi çalışmalarına hız kesmeden devam etmesi ile takdir toplayan Hatay Oto Galericiler ve Komisyoncular Derneği Başkanı Şükrü Kanatlı, General Şükrü Kanatlı Mahallesinin sevilen gençlerinden baba dostu Hüseyin Sönmez’e çıktığı bu yolda desteklerinin tam olduğunun altını çizerek 31 mart günü yapılacak yerel seçimlerde başarı dileğinde bulundu.
Şükrü Kanatlı ağabeylerinin mahalle için bir değer olduğunu ifade eden General Şükrü Kanatlı Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Sönmez; Kıymetli ağabeyi Şükrü Kanatlı ile güzel bir sohbet ettiklerini belirterek desteklerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini söyledi.Sönmez, birbirinden değerli bir kadro ile çıktıkları bu yolda başarıya ulaşacaklarına inançlarının tam olduğunun altını çizerek destek veren herkese teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.