TÜRKİYE TASARIM VAKFI HATAY’DA SAHAYA İNİYOR

TÜRKİYE TASARIM VAKFI HATAY’DA SAHAYA İNİYOR

Türkiye Tasarım Vakfı “Hatay Yeniden Canlanıyor” projeleri tanıtım etkinliği 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek. Türkiye Tasarım Vakfı, daha iyi bir dünya için tasarım farkındalığı yaratmayı hedefleyerek, Hatay’ın yaşam enerjisini yeniden kazanması ve insanların şehirlerine geri dönmesi için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla senkronize bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.
Türk Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Demirci ve Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Kalyoncu yanı sıra Hatay valisi Mustaf Masatlı ve HBB başkanı Mehmet Öntürk’ün katılımıyla, Hatay’ın yeni yüzü ve gelecek projeksiyonunun sunumu gerçekleşecek. 30 Nisan 2024 Salı tam gün gerçekleşecek olan etkinlik, Hatay Toplum Merkezi’nin açılışını , Hatay Master Planını ve proje sunumlarını içerecek.
Bu önemli adım, Hatay’ın yeniden doğuşuna dair umutları yeşerten bir dizi projenin başlangıcı olarak görülüyor. Toplum, şehrin dönüşümünde aktif bir rol oynamaya teşvik ediliyor ve katılımcı bir yaklaşımla Hatay’ın geleceğine şekil vermek için bir araya geliyor.
Hatay Master Planı ve Proje Sunumları, şehrin yaşam kalitesini artırmak, çevresel sürdürülebilirliği sağlamak ve ekonomik refahı desteklemek amacıyla kapsamlı bir strateji sunuyor. Bu plan, Hatay’ın kültürel mirasını korurken modernizasyonunu da hedefliyor. Proje tanıtımına yaygın ve yerel medya temsilcileri de davet edildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.