HAVUZ PROGRAMLARI VE PERSONELLERİNDEN MEMNUNUZ

Hatay Yüzme ve Sutopu İl Temsilcileri ve Kulüpleri Cemil Şensöz’e övgü dolu bildiri yayınladı.

HAVUZ PROGRAMLARI VE PERSONELLERİNDEN MEMNUNUZ

Hatay’da faaliyet gösteren Yüzme ve Sutopu Kulüplerinin il temsilcileri, Antakya Kapalı Spor Salonu Havuzu ve İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nun ilk günkü gibi hijyenik olduğunu, havuz program saatlerinin de sporcular için elverişli olduğunu açıkladı. Hatay’da bulunan Yüzme ve Sutopu Kulüpleri ile bir araya gelen Yüzme Hatay İl Temsilcisi Kemal Alış, kulüpler ve temsilcilerle ortak bildiri imzaladı. Alış bildiri ile ilgili yaptığı açıklamada, “1965 Yılında Faaliyete başlayan Antakya Kapalı Spor Salonu Havuzu sanki dün açılmış gibi pırıl pırıl. Yaz sezonunda 7 yüzme takımı, 3 sutopu takımı, 2 binin üzerinde yüzme bilmeyen kursiyer ve 30 binin üzerinde vatandaşımızın hizmet aldığı havuzumuz temizliği ve düzeniyle alkışı fazlasıyla hak ediyor. Antakya Havuzunun eski halini bilmeyen yoktur, yenilenen soyunma kabinleri, havuz çevresi kaydırmaz fayansları, peyzajı, profesyonel kadrosuyla ve en önemlisi hijyeniyle tüm kulüplerin vatandaşlarımızın beğenisini topluyor” dedi.

TEMSİLCİ VE KULÜPLERDEN MEMNUNİYET BİLDİRİSİ

Yüzme ve Sutopu Temsilcileri ve kulüpleri tarafından imzalanan ortak bildiride, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’müze bağlı olan Kapalı Spor Salonu Yüzme Havuzu ve İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nun programlarından, çalışan personellerin ilgisinden, temizliğinden ve bize ayrılan antrenman saatlerinden son derece memnun olduğumuzu bildiririz.

Hatay Yüzme İl Temsilciliğimize bağlı, yarışmalara sporcu hazırlayan 7 kulübümüz bulunmaktadır. İl Temsilciliğimizin hazırlamış olduğu yıllık faaliyet programında 22 müsabakanın çoğunu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı bu tesislerimizde sorunsuz bir şekilde yürütmenin yanında, antrenman saatlerimiz ayarlanırken, kulüplerimiz ve il Müdürlüğümüzün almış olduğu ortak kararlar doğrultusunda antrenman saatlerimizi ayarlayan, gençlerimizin başarısı için bizlerle birlik olan İl Müdürümüz Cemil Şensöz Bey’e kulüplerimize ve gençlerimize sunduğu imkanlardan ötürü teşekkür ederiz” açıklamalarına yer verildi.  HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.