BAŞKAN YILMAZ, TABLETLERİ MİLLİ EĞİTİME TESLİM ETTİ

BAŞKAN YILMAZ, TABLETLERİ MİLLİ EĞİTİME TESLİM ETTİ

Başkan Yılmaz İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ulaştırılmak Üzere  200 Adet Tableti İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Teslim Etti. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz geçtiğimiz günlerde düzenlenen Antakya Bilim Merkezi’nin protokol imza töreninde, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a uzaktan eğitim sistemine erişimi olmayan öğrenciler için tablet hediye etme sözü vermişti. Başkan Yılmaz, sözünü verdiği 200 adet tableti Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a teslim etti.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü, Başkan Yardımcıları Orhan Mursaloğlu ve Rezzuk Ayoğlu eşliğinde ziyaret etti. Ziyarette Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve amirler hazır bulundu. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Devletimizin açmış olduğu Uzaktan Eğitim EBA sistemine ulaşamayan çocuklarımıza dağıtılmak üzere 200 adet tabletimizi İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal Karahan’a teslim ediyoruz.

Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için elimizden geleni yapacağız. Sayın Müdürümüze bize bu imkanı sağladığı için teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ise konuşmasında; “ Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Antakya Belediye Başkanı olarak eğitime göstermiş olduğunuz bu ilgi nedeniyle teşekkür ediyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.