TÜRKİYE’DE YAŞANABİLİR 81 İL SIRALAMASI YAPILDI

TÜRKİYE’DE YAŞANABİLİR 81 İL SIRALAMASI YAPILDI

Dünyanın prestijli ünlü dergilerinden Forbes, Türkiye’de yaşanabilir 81 il’i sıralamaya koydu. Bu sıralama içerisinde Hatay iki ise 30. Sırada yer aldı. Dünyanın ünlü dergisi FORBES Türkiye’de 81 il’i “En yaşanabilir iller” sıralamasına tabi tuttu.

Antakya Habibi Neccar dağı eteklerindeki İzmir caddesinden çekilmiş 6 Şubat depremi öncesi Antakya kuşbakışı fotoğrafı da eklenen Forbes Dergisi’nde ilimiz Hatay, En yaşanabilir iller sıralamasında 30.luğa yerleştirildi.

Hatay için 30.sıra ve 46.89 Puanlama verildi

Forbes Dergisi; Finans, endüstri, yatırım ve pazarlama gibi konularda yayın yapmakla birlikte farklı parametreleri bir araya getirerek Türkiye’deki en yaşanabilir illeri sıraladı..

Dünyaca ünlü Forbes dergisi bu uygulaması ile ilginç bir araştırmaya imza attı. “Türkiye’nin en yaşanabilir şehirleri” üzerine araştırma yapan Forbes, listeyi yayınladı. ‘Yaşamak ve çalışmak için en iyi şehirler’ en düşük puandan yükseğe doğru sıralanan listede Hatay ilimiz 30.sırada yerini alırken Türkiye’nin en yaşanabilir ilk 10 il’i şunlar oldu: İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya,Yalova, Bursa, Eskişehir, Trabzon. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.