ERDOĞAN’I KARŞILAMA HEYECANI

ERDOĞAN’I KARŞILAMA HEYECANI

Bugün ilimizi ziyaret etmesi beklenilen, birçok açılış ve temel atma törenlerine katılacağı bildirilen  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Hatay’da karşılama heyecanı yaşanıyor.  Saat: 14:00 ‘de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen yirmi beş bin kişilik Hatay Stadını hizmete açacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi, Hatay Valiliği tarafından satın alınarak yeniden restore edilen meclis eski binası, Adalı Konağı, Belen ve Altınözü Millet Bahçesi’nin açılışı gibi birçok programlara katılacağı söyleniliyor.

 Antakya eski stadının yerine inşa edileceği bildirilen Millet Bahçesi ve Kültür Merkezinin temelini atacağı ifade ediliyor. Cumhur İttifakı’nda yer alan AK Parti ve MHP Teşkilatlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı  karşılama çalışmaları gece gündüz devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ziyareti kapsamında, bazı Bakanların da eşlik etmesi düşünülüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hatay ziyareti öncesinde Hatay’da güvenlik önlemlerinin üst seviyeye çıkarıldığı bildirildi. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.