ÜLKÜ OCAKLARI AŞEVİ YEMEK HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÜLKÜ OCAKLARI AŞEVİ YEMEK HİZMETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından deprem bölgesinde tam yetki ile çalışan İl Başkanı Alihan Döner, günde binlerce vatandaşa iftariyelik yemek dağıtımlarının sürdüğünü açıkladı.

Antakya’ya bağlı Şirince Mahallesi’nde Ülkü Ocakları İftar Çadırı’na gelen vatandaşlara iftar öncesinde yemek dağıtımını bizzat gerçekleştiren Başkan Döner, yemek dağıtımının deprem şehitlerinin anısına gerçekleştirildiğini belirterek tüm şehitleri rahmetle yad etti.

DÖNER: DEPREM ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Başkan Döner Kamu-Sen İl Başkanı Ömer Solğun ile birlikte yemek dağıtımının ardından gazetemize yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı Aşevimizde bugünkü iftar yemeği dağıtımımızı; asrın felaketini yaşadığımız 6 Şubat’ta kaybettiğimiz deprem şehitlerimizin ruhu için gerçekleştirdik. Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Döner tüm vatandaşları Şirince Mahallesi’ndeki iftar çadırına yemek ikramına davet etti.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN DÖNER’E TEŞEKKÜR

Ülkü Ocakları’nın kent genelinde gerçekleştirdiği yardımlardan fazlasıyla faydalandıklarını ve 6 Şubat’tan bu yana gerçekleşen hizmetlerden memnun olduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Alihan Döner başta olmak üzere tüm Ülkü Ocakları mensuplarına teşekkürlerini sundular.

Antakya Şirince Mahallesi’nde kurulan iftar çadırı Ramazan ayının sonuna dek her gün vatandaşlara yemek ikramında bulunmaya devam edecek. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.