HASSA’NIN PROJELERİ İSTİŞARE EDİLDİ

HASSA’NIN PROJELERİ İSTİŞARE EDİLDİ

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, ilçede devam eden projeleri istişare etmek adına ilçenin A takımını makamında ağırladı.

Hatay Ak Parti Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Hassa İlçe Kaymakamı Osman Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı ve beraberindeki heyeti ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Karataş ilçede yapımı devam eden projelerle ilgili konuklarına brifing verdi. Başkan Karataş, tüm mahallelerde hizmetlerin aralıksız olarak yapıldığını belirterek yapımı planlanan çalışmaları da heyete aktardı.

KARATAŞ: HASSA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hassa’nın gelişmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini kaydeden Karataş; “Hassa’mızın her alanda gelişmesi ve güzelleşmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Görmüş olduğunuz bu ekip, ilçeye değer katan projeleri ardı ardına Hassa’mıza kazandırıyor. Çalışmalara da dört koldan devam edeceğiz. Bugün bizleri ziyaret eden Hatay Ak Parti Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, Hassa İlçe Kaymakamı Osman Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı’ya teşekkür ederim. Hassa’mıza hizmet yolunda durmadan, dinlenmeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.