ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “ODAK 2023”

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN “ODAK 2023”

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından hazırlanan, anlayarak hızlı okuma yazılımı ‘Odak 2023’ü tanıttı. Kullanıcının mevcut seviyesine odaklanarak kişisel bir çalışma programı belirleyip, kişinin gelişimini takip ederek yaş grubu ve beceri seviyesi ne olursa olsun kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan, dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilen Odak 2023 programı, büyük beğeni topladı. 

DÖNER: “BU GAYEMİZ, TÜRK GENÇLİĞİ’NE ARMAĞANIMIZDIR”

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner Odak 2023 eğitim programı ile ilgili yaptığı açıklamasında: “Küreselleşen dünyanın bir ideası; mankurt nesiller ve her türlü dayatmalara boyun eğecek algısız yığınlara sahip olmaktır. Biz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak, milletimizin bekasını her türlü vehim ve saldırıdan koruma gayesi ve çabasıyla, bu küresel oyuna karşı dimdik bir duruş sergilemekteyiz. Bugün, nesillerin berrak zihinleri, kitle iletişim araçları kullanılarak zehirleniyor, köreltiliyor, kullanılabilecek kıvama getirilmeye çalışılıyorsa unutulmasın ki, biz varız! Buna müsaade etmeyeceğiz. Madem çağ, teknoloji, telekominikasyon, iletişim ve uzay çağı biz de bu çağın gereksinimi her ne ise o dilde konuşup, o dilde şifa ve beka sağlayacağız. Bu minval üzere, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi’mizin mensubu ve vazifelisi geniş mühendis ekibimiz, Yapay Zeka Teknolojisi kullanarak, bir yazılım geliştirdiler: Odak 2023. Bu yazılım; kullanıcının, algılama kapasitesi, okuma hızı ve yorumlama becerisini geliştirmeyi hedeflemektedir. Odak 2023, motor beceriler geliştirim eğitimi ve nörobilişsel uyaranlar kuramları göz önünde bulundurularak hazırlandı. Kullanıcılarca, seviye seviye çeşitli görevleri takip edilerek ilerlenen bu yazılımın nihai gayesi; kullanıcının algılama kapasitesini %300 oranında arttırmaktır. Bu gayemiz, Türk Gençliği’ne armağanımızdır. Var olsun şuurlu Türk Gençliği. Var olsun Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.