ANTAKYA YILMAZ DEDİ

Cumhur İttifakı Antakya Adayı İzzettin Yılmaz büyük bir zaferle belediye başkanlığını kazanarak Antakya’da yeni döneme girdi.

ANTAKYA YILMAZ DEDİ

Cumhur İttifakı Antakya Adayı İzzettin Yılmaz büyük bir zaferle belediye başkanlığını kazanarak Antakya’da yeni döneme girdi. Adaylığı açıklandığı ilk günden beri Antakya halkının büyük tevecühü ve gayretiyle başkanlık koltuğuna oturan İzzettin Yılmaz Antakya’da büyük bir zafere imza attı.

Sandıkların yüzde 74’ünün açıldığı Antakya’da AK Parti Adayı İzzettin Yılmaz oyların yüzde 55’ini alarak 82 bin 214 oyla Antakya Belediye Başkanlığını kazandı. En yakın rakibi CHP Adayı Hikmet Hatunoğlu ise Antakya’da 60 bin 642 oy aldı. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti 93 bin oy almıştı. CHP ise 2014 te 68 bin oy almıştı.

MAHALLE MAHALLE DOLAŞMIŞTI

31 Mart seçim çalışmalarında gece gündüz  demeden 95 mahalleyi ziyaret eden gece ve gündüz mitingileriyle Antakya halkının isteklerine cevap veren İzzettin Yılmaz’ın siyaset arenasına dönmesi de büyük yankı uyandırdı. Antakya halkını hizmetle donatması beklenen İzzettin Yılmaz hemen göreve başlayacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.