Meşale Gazetesi

Vali Doğan Kanaat Önderlerini Makamında Kabul Etti

Vali Doğan Kanaat Önderlerini Makamında Kabul Etti

Vali Doğan Kanaat Önderlerini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında, Musevi Cemaati Vakfı Başkanı Şaul Cenudioğlu, Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Fadi Hurigil, Ortodoks Kilisesi Ruhani Reisi Dimitri Dogum, Katolik Kilisesi Ruhani Reisi Domenico Bertogli, Protestan Kilisesi Ruhani Lideri Yakup Chang, Vakıflı Köyü Ermeni Cemaati Vakıf Başkanı Cem Çapar’ı kabul etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, Hatay’ın tarih boyunca farklı inanç ve kültürlere ev sahipliği yapmış olmasının beraberinde getirdiği en önemli zenginliğin toplumsal hoşgörü olduğunu dile getirerek, bu iklimin yaşatılmasında emeği geçen tüm hemşehrilerimize ve kanaat önderlerimize teşekkür etti.
Ayrıca Vali Doğan, bu müstesna güzelliğin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Hataylı hemşehrilerimiz arasındaki güçlü bağlar sayesinde korunacağına, daha da güçlendirilerek gelecek nesillere aktarılacağına ilimizin tüm dinamikleriyle birlikte gayret gösterileceğine inandığını da sözlerine ekledi.
Kanaat önderleri ise Vali Rahmi Doğan’a nazik kabulündün dolayı teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.