GENÇ YETENEKLERİN PİYANO RESİTALİ BÜYÜLEDİ

GENÇ YETENEKLERİN PİYANO RESİTALİ BÜYÜLEDİ

Altınözü birbirinden yetenekli genç yeteneklerin piyano resitaline ev sahipliği yaptı.Bölgenin piyano konusunda virtüöz ismi olan ümit Tokgöz’ün Piyano Akademisi öğrencileri 1.dönem sonu konserleri ile Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda muhteşem bir resitale imza attılar.

Altı yaş ve 17 yaş arasında öğrencilerin sahne aldığı gecede genç yetenekleri Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert,Defne Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever,Yazar Derya Arslan ve Aileleri yalnız bırakmadılar.

Asrın felaketi sonrasında kısa sürede toparlanarak sanat iyileştirir sloganı ile öğrencileri ile piyano derslerine başladıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Ümit Tokgöz Piyano Akademi Kurucusu Ümit Tokgöz ;” Bir süredir çalışmalarımızı sürdürdüğümüz kıymetli öğrencilerim ile sizler için muhteşem bir konser hazırladık.Her biri birbirinden yetenekli olan genç yeteneklerimizi izlediğinizde emin olun bu akşam onlarla bir kez daha gurur duyacaksınız. Üç bölümden oluşan konserimizin ara bölümünde her daim takdir ettiğim kıymetli hocamız Necim Sağıroğlu tarafından Flüt dinletisi sizlerle olacak.Çocuklarınıza müzik konusunda verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. İyi dinlemeler.”dedi.

Sırasıyla sahneye gelen Olivia Çiftçioğlu,Tekin Aras,Öykü Harbalioğlu,Vahab Salmanoğlu,Behrem Ecrin Düzel,Başar Mansuroğlu,Elissa Şahinoğlu,Elif Nur Düzel,Semra Çobanoğlu,Meryem Zehra Çay,Canberk Beyazıt,Sevgi İrini Mansuroğlu,Kosta Bayrakçıoğlu,Buğlem Hena Düzel,Almina Arslan,Miranda Çiftçioğlu,Mehmet Ramazanoğlu,Necim Sağıroğlu,Mariana Çiftçioğlu,Yusuf Beyazıt,Ketrin Bayrakçıoğlu,Fevziye Lemar Ramazanoğlu,Zehra Nur Düzel ve Marissa Çiftçioğlu çaldıkları eserler ile büyük alkış aldılar.Necim Sağıroğlu’nun muhteşem şan-flüt dinletisi izleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sunarken Ümit Tokgöz ve Marissa Çiftçioğlu’nun dört el tekniği ile çaldıkları eser salonda uzun süre alkışlandı.

Piyanoda hünerlerini sergileyen tüm öğrencilerin oluşturduğu koro öğretmenleri Ümit Tokgöz’ün piyanosu ve Necim Sağıroğlu’nun flütü eşliğinde muhteşem bir finale imza attılar.

Ümit Tokgöz Piyano Akademisi 1.dönem sonu piyano konseri tüm öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi ile son buldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.