Vali Doğan’dan Yayaları Rahatlatan Talimat

Vali Doğan’dan Yayaları Rahatlatan Talimat

Vali Doğan’dan Yayaları Rahatlatan Talimat

Saray Caddesi girişinde bulunan Mehmet Şah Vakıf İşhanı’nın çevresinde güvenlik amaçlı konulan bariyerler Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın talimatı ile yeniden düzenlendi.

Depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı alınarak boşaltılan ancak imar planı değişikliği kaynaklı bir sorun nedeniyle çalışmalara ara verilen Mehmet Şah Vakıf İşhanı çevresine konulan bariyerler bir süredir her iki caddeyi kullanan vatandaşlarımız ve çevredeki esnafımıza çeşitli güçlükler yaşatmaktaydı.

Geçtiğimiz günlerde tarihi Antakya Sokaklarında yaptığı incelemeler esnasında Vakıf İşhanı çevresine konulan bariyerler ile ilgili olarak vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiren Vali Doğan, trafiğe kapalı her iki Caddede yürüyen vatandaşlarımıza güçlük yaşatan durumun düzeltilmesi ile ilgili talimat vererek, yapılan çalışmalar ile Vakıf İşhanı etrafına konulan bariyerler Hürriyet Caddesi ve Saray Caddesini kullanan vatandaşlarımızın daha rahat ulaşımına imkan verecek şekilde yeniden düzenlendi. HABER:M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.