BAŞKAN DELİ: “HEDEFİ OLMAYAN HELAK OLUR”

BAŞKAN DELİ: “HEDEFİ OLMAYAN HELAK OLUR”

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Kumlu’ya hizmet için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kumlu’ya yapılmayan hizmetleri kazandırdıklarını kaydeden Başkan Deli, belediyenin faaliyetlerinin incelenmesi için yakın zamanda devlet kurumlarında çalışma başlatılacağını da açıkladı. Kendisinin uygun görülmesi halinde Kumlu’ya yeniden severek hizmet edeceğini belirten Başkan Deli yaptığı açıklamada; “Hiç sorun yok Allah yazdıysa biz uyarız. Takdir ederse Hakk, olur etmezse şükür olur. İlçenin Belediye Başkanı, ekibimiz ve Cumhur İttifakı olarak bu memlekette kavgaya müsaade etmeyecek, hizmetlerimize devam edecek, yolumuza bakacağız. Her yerel seçim öncesi yapılan kavgalara ortak olmayacak, huzuru tesis etmeye devam edeceğiz. Mücadeleye gelince de hayatımızın her aşamasında olduğu gibi zaten bizim en onurlu, en keyifli işimiz. Kimseyle işimiz yok hizmetten, teşkilatımızın ve memleketimizin adını yüceltmekten başka.

KUMLU’YA YAPILMAYAN NE VARSA BİZ YAPTIK

Kavganızın içinde hiç bir arkadaşımız ve teşkilat mensubumuz olmayacaktır. Neler yapıldı derseniz de, Kumlu’ya yapılamayan ne varsa yaptık. Hizmet yapılmayınca sevinenler, yapılmayınca üzülenlerle de yolumuzu bahtımızı ayırdık. Sadece fitne tohumları ekmedik. Hizmet edene yol açıp, beraber yürüdük. Kahramanlık, laf cambazlığı, şantaj, iftira, hizmet düşmanlığı, haset, kin, garez Allah var gam yok kendimiz kurumumuza büyüklerimizi ve görevlileri davet edip, araştırma isteyeceğiz. Günün sonuna gelince Devletimizin ekmeğini yedirmeyeceklerimize gereğini yapacağız. Öyle ulu orta meydan okuyan, ne ve kim olduğunu unutan, memleketin kardeşlik hukukuna zarar veren, kaos yaratma peşinde olanlara, hemen en hızlı şekilde devlet adabıyla gereği yapılacak. Bizim kardeşlik hukukunu gözetip nazını çektiğimiz meydan okumuşsa da buradaki ekmeği bu saatten bitmiştir. Ha bize gelince öyle korkularımız yoktur bizim, hayatımızda mücadelesiz günümüz olmamıştır. Allah yazarsa, Teşkilatımız tamam derse kabulümüz, değilse devletimize her yerde hizmetimiz devem edecektir” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.