VALİLİK KONTEYNER KENTLERE İLİŞKİN İDDİALARI YALANLADI

VALİLİK KONTEYNER KENTLERE İLİŞKİN İDDİALARI YALANLADI

Hatay Valiliği, Katar’ın Hatay’da kurduğu konteyner kente Türk vatandaşların alınmadığı iddiasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade edilirken konteyner kentlerin Hataylı ve Hatay’da yaşayan depremzede vatandaşların kullanımına sunulduğu belirtildi. Yapılan açıklamada, “Deprem sonrası Hatay’da olağanüstü gayretlerle oluşturduğumuz konteyner kentlerimiz Hataylı ve Hatay’da yaşayan depremzede Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın, ‘hak sahipliği esasına göre’ kullanımına sunulmaktadır.
Depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşıladığı için yalan ve iftira ile hedef alınan kampımız; tamamı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan 1.715 depremzedemize ev sahipliği yapmaktadır.
Aksi yönde yapılan ve tek amacı vatandaşlarımızın huzuruna ve güvenine darbe vurmak olan bu korsan yayınlara itibar edilmemesi, huzur ve güven düşmanlarına en büyük cevap olacaktır” denildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.