14 MAYIS’TA YENİ BİR SAYFA AÇILACAK

14 MAYIS’TA YENİ BİR SAYFA AÇILACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, bir televizyon programında gündemi değerlendirdi.

Yayman: “Bence 14 Mayıs tarihinde Türk Demokrasi tarihi bakımından yeni bir sayfa açılacaktır.”dedi.

TÜRKİYE KÜRESEL BİR VİZYON İLE YOL ALMAYA ÇALIŞAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİ

AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Hüseyin Yayman programda yaptığı açıklamalarda: “Türkiye geçmişte bir yıl önünü göremeyen, 10 ayda iktidarların, hükümetlerin değiştiği dönemden küresel bir vizyon ile yol almaya çalışan bir ülke haline geldi. Demirel’in çok yanlış bir sözü var; “Dün dündür bugün bugündür. Bu toplum balık hafızalıdır. Ne verirsen unutur.” Benim görüşüm bunun tam tersi. Bu millet hiçbir şeyi unutmuyor. Her şeyi ölçüyor, biçiyor, tartıyor. Bu millet feraset sahibi derin bir hikmet ve felsefe bilgisi var. Yaşadıkları kendisinde inanılmaz bir tecrübe oluşturmuş. Ne demek istiyorum mesela Hatay’a CHP’den bir siyasi geldiği zaman halkımız onu dinliyor. Hiçbir şey demiyor. O siyasetçi sanıyor ki millet onu dinlediği için fikrimi kabul etti. Halk ona bir nezaketsizlik yapmıyor ama sandığa gittiğinde oyunu veriyor. Bu geçmişten beridir böyle olmuştur. Bence 14 Mayıs tarihinde Türk Demokrasi tarihi bakımından yeni bir sayfa açılacaktır.

TÜRKİYE’DE MUKTEDİR BİR İRADE VAR

Türkiye’de bize öğretilen sihirli bir cümle vardı. ‘Türkiye’nin sorunları güçlü, muktedir bir irade ile çözülebilir. Sorunları çözmek için Bugün Türkiye’de muktedir bir irade var; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan.” İşsizlikle, Savunma Sanayi, Ekonomi gibi sorunları muktedir irade ile çözüyorsunuz. Neden bir ekonomist açık açık Kılıçdaroğlu’nu destekliyor? Kılıçdaroğlu’na çok anlam yükledikleri için değil. Açık bir şekilde Erdoğan karşıtlığı yapıyorlar. Erdoğan’ın varlığını kendi bölgesel ve küresel çıkarları için bir tehdit olarak görüyorlar. Tayyip Erdoğan’ın öngörülemez bir lider olması, dünyadaki sessiz çoğunluğun sesi olması, haksızlık karısında susmaması, “Dünya 5’ten büyüktür” deyip Küresel emperyalist sistemi tartışmaya açması rahatsız ediyor. Peki sonuç ne olur? 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kazandığında ABD’nin de tavrı değişecektir. Çünkü onlar çok pragmatik bir dış politika yönetirler. Tabi ki başka engellemeler yapacaklardır ama ben anlaşacaklarını düşünüyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.