VATANDAŞIN CANI UCUZ MU?

VATANDAŞIN CANI UCUZ MU?

Hatay’ın Samandağ ilçesinde vatandaşların ve okula giden öğrencilerin kullandığı çay kenarındaki yaya yolu tehlike saçıyor.Bölgede yaşayan vatandaşlar, yolların yapılmaması kaynaklı çocukların zor durumda kaldığını söyleyerek çözüm bulunmasını istedi. Yetkililerin seslerini duymadığını belirten vatandaşlar; “Samandağlı vatandaşın canı bu kadar ucuz mu?” diyerek duruma tepki gösterdiler. Samandağ ilçesi Kuşalanı Mahallesinde dört okulun bulunduğu bölgede çocuklar için yol olmamasından dolayı vatandaşlar ve çocuklar geçtiği yerler tehlikesi taşıyor. Okullara giden iki yolun bozuk olmasından kaynaklı okula gitmek isteyen öğrencilerle her gün onlarca vatandaşın kullandığı yol ise tehlike saçıyor. Köprüden geçmek isteyen çocuklar taş parçası üzerinde geçerken diğer yolda ise çamurlu şekilde geçiyorlar. Önlem alınmaması yaralanmalara davetiye çıkartıyor.

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE SESLENDİ
Mahalle Sakinlerinden Nevzat Çam, “Burada dört okul var ama gördüğünüz gibi maalesef yollar çok kötü kaç defa belediyeye başvurduk ama kimse gelip ilgilenmedi. Öğrencilerimiz çok mağdur oluyorlar özellikle okula yürüyerek gelen çocuklar kışın hepsi çamur şekilde eve geliyor. Her hangi bir yetkili burası için bir şey yapmıyor ve çocuklarımız için korkuyoruz bir şey olmasında lütfen bu yolları yapın” dedi. Mahalle Sakinlerinden Deniz Aslan ise, “Çocuklarımız bu yapılmayan köpründen geçiyor ve geçen hafta bir çocuk geçerken maalesef ayağı kayıp suyun içine düştü.

Artık kışa geçiyoruz ve su yükselecek bu köprü ne zaman bitecek çocuklar için tehlikeli bir yol. Bu köprü bitmediği için çocuklar köprünün yanında taş koyarak suyun üstünden geçmeye çalışıyor. Çocuklarımız için korkuyoruz başlarına bir şey gelir diye lütfen tüm okul yollarımızı yapın” diyerek yetkililere seslendi. Mahalle sakinlerinden Esat Ray ise, Okula giden iki yol var maalesef o iki yolda geçilmeyecek şekilde lütfen bir çözüm istiyoruz çocuklarımız için yardımcı olunmasını istiyoruz” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.