DİJİTAL PANO İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

DİJİTAL PANO İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

DİJİTAL PANO İLE GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

Antakya Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanı Nebil Hurigil yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşların kuyumcu ve sarraflardan daha güvenli alışveriş yapabilmesi için uygulanan dijital pano sisteminin vatandaş tarafından tercih edildiğini, müşterilerin alışverişe geçtiği kuyumcuda Odanın fiyat ekranını aradığını ve güven ile alışveriş yaptığını bildirdi.


Vatandaşların kuyumcu ve sarraflarda güvenli alışveriş yapabilmesi için uygulanan Dijital Pano Sistemi hakkında bir açıklama gerçekleştiren Antakya Kuyumcular ve Sarraflar Esnaf Odası Başkanı Nebil Hurigil; “Bu sistemde odamız tarafından 22 Ayar bilezik, Fantezi ürünler, Çeyrek, Yarım ve Ata Cumhuriyet altınlarının alış ve satış fiyatları anlık olarak tüketici tarafından görülecek, böylece halkımızın daha güvenli bir alışveriş yapması sağlanacaktır. Sistemin kurulu olduğu tüm esnafımızdan alınan altınların gerek fiyatı, gerekse kalite standardı odamız tarafından denetlenmiş olacaktır.” dedi.
Kuyumcu ve sarraflardan alışveriş yapan vatandaşlara da seslenen Antakya Kuyumcular ve Sarraflar Esnaf Odası Başkanı Nebil Hurigil; “Dönem dönem çeşitli firmalar tarafından çok anormal kampanyalar duymaktayız. Bu tür kampanyaların büyük çoğunluğu tüketiciyi de yanıltmakta, vatandaş ucuza altın alacağım diye bu tür ürünlere rağbet ederek yanıldıklarını görmekteyiz. Altın fiyatları ons üzerinden belirlenmektedir ve dünyanın her yerinde aynı fiyatın geçerli olduğunu, altın ürünlerindeki birçok kampanyanın sadece müşteriyi çekmek amaçlı ve yanıltıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bu konuda daha dikkatli olmalarını istiyoruz.” dedi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.