VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI ALANLARDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

VATANDAŞLARIN YOĞUN OLARAK KULLANDIĞI ALANLARDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Antakya Belediyesi ekipleri; Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında şehir genelindeki 95 mahallede vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürüyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; vatandaşlara sağlıklı bir ortamda hizmet verilebilmesi için 15 Temmuz Milli İrade Parkı, Vali Ürgen Parkı, Ayakkabı İmalatçıları Sitesi, Köy Garajları eğitimli ve sertifikalı teknik personellerle dezenfekte çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Virüs ile mücadelede önlem amaçlı dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam edileceğinin altını çizen Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz; periyodik olarak dezenfekte çalışmalarının sürdürüleceğini bildirdi.

Başkan Yılmaz, “Şehir genelindeki 95 mahallede vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu her ortak alanı, hizmet sunulan her yeri hijyenik koşullara kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.