DEPREMZEDELERE BİR DARBE DE ENERJİSA’DAN

DEPREMZEDELERE BİR DARBE DE ENERJİSA’DAN

Asrın felaketi ile sarsılan Hatay’da aylardır elektrik sorunu yaşayan vatandaşlara bir darbeyi de EnerjiSA adlı firma vurdu.
140 günden fazla süredir evlerinde kalamayan depremzedelere 8-10 bin TL’yi bulan fatura kesen EnerjiSA’ya vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Aylardır elektrik kullanmamalarına, hiçbir gelir kaynakları olmamasına rağmen elektrik dağıtım firmasının yüklü fatura gönderdiğini belirten vatandaşlar, “Devletimiz tüm birimleriyle vatandaşının yanında iken bu özel firmalar vatandaşlara zulüm uyguluyor. Bizim evimiz, işimiz gitmiş iken bizimle dalga geçer gibi fatura göndermeleri bizleri derinden yaraladı. Devletimizden bu gibi özel kuruluşlara gerekli uyarıları yapmalarını ve bu faturaları uzun bir süre faizsiz olarak ertelemelerini, hatta deprem bölgesi olmamız dolayısıyla borçların silinmesini rica ediyoruz” dediler.
Elektrik sayaçlarını okumaya gelen görevliler ile vatandaşlar arasında sık sık tartışma yaşanırken sık sık şikayet alan EnerjiSA firmasına yönelik şikayetlere devletin çözüm bulunması isteniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.